Symantec NetBackup 7.1 Guide de l'administrateur, volume I UNIX et Linux

Si cet article ne sont pas ce que vous vouliez, recherche supplémentaire:

Description

This guide explains how to configure and manage NetBackup on a UNIX or Linux server, including configuring storage devices and media, managing storage units, backup policies, catalogs, and host properties.