Enterprise Vault Client add-in toolbar does not display when client logging level is set to error or informational.

Problem

Under certain conditions the Enterprise Vault Client add-in toolbar does not display when client logging level is set to error or informational. The Enterprise Vault Client add-in only displays buttons when logging level is set to medium or higher. This issue has been seen in Enterprise Vault client version 10.0.2.1112 and higher.

Error Message

An Enterprise Vault Client trace from the problematic workstation will display the following information at logging level "1" (Informational).

09/11/2012 16:42:26.972[4544][H]: Unknown exception occurred
09/11/2012 16:42:27.004[4544][H]: IDispatch::GetIDsOfNames("MessageClass") failed, error 80020006
09/11/2012 16:42:27.563[4544][H]: FUI: Not loading UI as action map is empty.  Is the user enabled?


Workarounds

  • Configure the Exchange Desktop Policy \ Advanced \ Outlook \ Remove PST Entries = 0 (the default).


or

  • Configure the Enterprise Vault Client logging level to Medium "2" or Maximum "3".

or

  • Downgrade Windows 7 to 32 bit or upgrade Outlook 2010 to 64 bit

Solution

This issue has been resolved in the following release:


Enterprise Vault 10.0.3 Cumulative Hotfix 2 Release
http://www.symantec.com/docs/TECH205731

Enterprise Vault 10.0.4 - Release Details
http://www.symantec.com/docs/DOC6317

 

Applies To

The issue occurs on the following OS/Outlook/Client version:

Windows 7/Vista 64bit with Outlook 2010 32bit with Enterprise Vault Client version 10.0.2.1112 and higher.

Terms of use for this information are found in Legal Notices.

Search

Survey

Did this article answer your question or resolve your issue?

No
Yes

Did this article save you the trouble of contacting technical support?

No
Yes

How can we make this article more helpful?

Email Address (Optional)