After upgrade to Backup Exec 2010 R3 backup job targetted to Deduplication folder stay queued

Problem

After upgrade to Backup Exec 2010 R3 backup jobs targetted to Deduplication folder stay queued.


 

Error Message

Sgmon log shows the following:

PVLSVR:  [0648]     DeviceIo: STS: Debug: impl_get_image_list_subdir skipping non-image E010002386E.log (.log)
PVLSVR:  [0648]     DeviceIo: STS: Debug: impl_get_image_list_subdir skipping non-image E010002386F.log (.log)
PVLSVR:  [0648]     DeviceIo: STS: Debug: impl_get_image_list_subdir skipping non-image E0100023870.log (.log)
PVLSVR:  [0648]     DeviceIo: STS: Debug: impl_get_image_list_subdir skipping non-image E0100023871.log (.log)
PVLSVR:  [0648]     DeviceIo: STS: Debug: impl_get_image_list_subdir skipping non-image E0100023872.log (.log)
PVLSVR:  [0648]     DeviceIo: STS: Debug: impl_get_image_list_subdir skipping non-image E0100023873.log (.log)
PVLSVR:  [0648]     DeviceIo: STS: Debug: impl_get_image_list_subdir skipping non-image E0100023874.log (.log)
 

Solution

A fix has been released for this issue in Backup Exec 2010 R3

www.symantec.com/docs/TECH159961

 

Workaround:

 

Retarget deduplication jobs to another device (B2D or TAPE)

 


Terms of use for this information are found in Legal Notices.

Search

Survey

Did this article answer your question or resolve your issue?

No
Yes

Did this article save you the trouble of contacting technical support?

No
Yes

How can we make this article more helpful?

Email Address (Optional)