When restoring Search Service Application, related proxy is not created automatically

Problem

When restoring Search Service Application of SharePoint Server 2010, related proxy - Search Service Application Proxy - is not created automatically.

When this issue occurs, the following symptoms are observed.

  1. The restore job is completed successfully.
  2. The restore job takes about one hour even if the index database is small.
  3. Search Service Application Proxy does not exist.
  4. The search service cannot be used after the restore.

SPSWrapper log ends at the following line.

[1190] 02/03/11 15:12:23 Executing Powershell cmd Restore-SPEnterpriseSearchServiceApplication -Name "Search Service Application" -ApplicationPool  "SharePoint Web Services Default" -TopologyFile "C:\Program Files\Symantec\Backup Exec\RAWS\logs\dfaef553-5d4a-45ff-8419-03bed0799920.xml"  -KeepId:$true
 

 

Solution

This issue has been addressed in Backup Exec 2010 R2 Hotfix 148347.

www.symantec.com/docs/TECH148347

 

Full backup is required after the hofix installation.

 


Applies To

Symantec Backup Exec 2010 R2

Symantec Backup Exec Agent for Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint Server 2010

 

Terms of use for this information are found in Legal Notices.

Search

Survey

Did this article answer your question or resolve your issue?

No
Yes

Did this article save you the trouble of contacting technical support?

No
Yes

How can we make this article more helpful?

Email Address (Optional)