Register for this joint event by Veritas and Information & eGovernment Authority (IGA)

1 (866) 837-4827

Join us on February, 7 2023 at 9.00 AM

The Diplomat Radisson Blu Hotel, Manama

First Name
Last Name
Email Address
Phone Number
Country

We are pleased to invite you to participate in the joint IGA and Veritas event dedicated to successful engagement and collaboration.

Today, IGA's strategy focuses on supporting the IT sector and its security by developing systems, adopting the latest trends in this field and enhancing the transformation process towards the national cloud.

Veritas is uniquely equipped to help organizations of all sizes conquer the complexity of managing and protecting their business-critical data. Through the integrated product portfolio, Veritas provide a unified data management experience that delivers unmatched performance and versatility—edge to core to cloud.

Join us at the event and discuss with leading IGA, Veritas and Microsoft specialists the main trends in data management and Cloud business acceleration.

As a leader in multi-cloud data management, 95 percent of the Fortune 100 rely on Veritas to help ensure the protection, recoverability, and compliance of their data.

During Veritas Day, leading Veritas specialists will talk about the main trends in data management and cloud business acceleration.

Agenda

9.00 - 9.30

30 min

Welcome and coffee break

9.30 - 9.45

15 min

IGA Welcome Speech and meeting intro

Mr. Hesham Ebrahim AlHashemi
Director, Government Systems Support & Maintenance Directorate

Arthur Dell
International Emerging CTO, Veritas

9.45 - 10.15

30 min

NBU SaaS Protection for O365

Mansoor Ibrahim, Seniour Cloud Specialist EMEA, Veritas

10.15 - 10.45

30 min

Veritas Data Protection

Mesut Mert
Distinguished Engineer, Veritas

10.45 - 11.00

15 min

Break

11.00 - 11.20

20 min

Data Governance & Compliance

Abderrahmane Benferhat
Distinguished Engineer at Veritas

11.20 - 11.40

20 min

GOB and Microsoft's Journey

Manar Al-Hujairi
Senior Customer Success Account Manager at Microsoft

11.40 - 12.00

20 min

Partnering with ACME

Saniasnain Shaikh
Microsoft Product Manager at ACME

12.00 - 12.15

15 min

Q&A

12.15 - 12.30

15 min

Prayer time

12.30 - 13.30

60 min

Lunch